Vítězná šňůra Mšeckých Žehrovic skončila v Roztokách

05.10.2018 08:25
 
3:0
(1:0)
 
 

 

Dosud bez ztráty kytičky hrající Mšecké Žehrovice zajížděly na půdu jednoho z favoritů soutěže. Zde poznaly, že nejde jen vyhrávat. Hodně chyběl kanonýr Libecajt, na druhé straně byl připraven Číhař, který hattrickem rozhodl o vítězi.

 

Ohlasy k zápasu

 

TJ Roztoky

Pavel Hruška, trenér: "Byl to hezký zápas, přišlo hodně lidí. Vyhrál šťastnější tým, soupeř trefil tyč a břevno, měl tam nějaké střely z úhlu. My jsme také měli šance, vedli jsme 2:0 a soupeř přestal hrát. Poté se nám podařilo vstřelit třetí branku. Byli jsme lepší na míči. Kdyby to skončilo 5:5, nikdo by se nemohl divit. My jsme góly dávali, soupeř ne."
 

SK Mšecké Žehrovice

Libor Slavík, vedoucí týmu: "Zápas měl velice dobrou úroveň, obě mužstva chtěli hrát fotbal a divákům se to asi muselo líbit. Dnes jsme si vybrali střeleckou smůlu, několikrát zvonila tyč a břevno, stoprocentních gólovek jsme měli hned několik. V prvním poločase bych řekl, že jsme měli více brankových příležitostí, smolně jsme ale dostali branku těsně před přestávkou. Druhá branka těsně v úvodu druhé půle už nás asi v hlavě zlomila. Nakonec nás sestřelil hatrickem kanonýr Číhař. Nám dneska chyběl náš snajpr Libecajt, kdybysme ho měli k dispozici, tak si myslím, že by taky nějakou branku dal. Ještě bych chtěl poděkovat fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu, snad jsme je nezklamali a budou nás takto podporovat i v dalších zápasech."

 

 

 
Počet diváků: 80. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav [6.3] - VODRÁŽKA Tomáš, BAUER Jan.       

 

Zpět