V sobotu 5.9 nás čeká TJ Baník Rynholec! První zápas v dějinách našeho oddílu

31.08.2015 16:39

Mšecké Žehrovice - Již tuto sobotu 5.9.2015 od 10:00 přivítáme v mistrovské zápase celek  TJ Baník Rynholec. Jedná se o historický první soutěžní utkání mužstva SK Mšecké Žehrovice! 

Jako útočiště pro domácí utkání jsme si zvolili perfektní hřiště ve Mšeci, doufáme, že tím neodradíme fanoušky ze Mšeckých Žehrovic, takové rozhodnutí padlo zejména kvůli technickému zázemí a bezpečnosti všech hráčů na hrací ploše. Všechny srdečně zveme a slibujeme, že se porveme o co nejlepší výsledek proti velice silnému soupeři.

 

Hřiště: TJ SOKOL MŠEC

 

 

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW

TJ BANÍK RYNHOLEC

V minulém ročníku hrálo družstvo Rynholce 3.třídu do posledního kola mělo mužstvo naději na záchranu, která se nakonec nepovedla.

V letošním ročníku IV.třídy bude TJ Baník Rynholec jedním z horkých kandidátů na postup do III.třídy. Mužstvo se podařilo kvalitně doplňit a tak jsou ambice tohoto celku zcela jasné.

 

S Rynholcem jsme se utkali 22.8 na jejich půdě v rámci přípravného turnaje. Po výsledku 1:0 zaslouženě vyhrál Baník, je tedy na nás aby jsme si z tohoto zápasu vzali ponaučení.

 

SK Mšecké Žehrovice

spolek založen v roce 2007 za účelem pořádání společenských a sportovních akcí. 

Mimo jiné pořádáme úspěšný turnaj v malé kopané o putovní pohár SK Mšecké Žehrovice, dále například nohejbalový turnaj, Dětský den, koncerty živé hudby, průvody nebo slavnostní rozsvícení Vánočniho stromu. 

Úzce spolupracujeme s Obecním úřadem Mšecké Žehrovice a snažíme se vymýšlet kulturní akce pro celou rodinu. Jsme velice štastní, že naší historii začne psát i fotbalový oddíl, na podzim roku 2015 tedy startujeme i my s tímto krásným sportem!

Motto: Společně za vítězstvím!

 

Přijďte nás v sobotu podpořit do Mšece. SZV!

 

LS

Zpět