První kolo: SK Mšecké Žehrovice - TJ Baník Rynholec 0:2

06.09.2015 19:17

Mšec - V historicky prvním zápase jsme přivítali celek TJ Baník Rynholec. V úvodu utkání byl aktivnější náš soupeř a vypracoval si několik slibných příležitostí. Zapás ovlivnilo i zranění brankáře Jiřího Bareše, do naší svatyně tak musel Jirka Sýkora. V brance si nevedl vůbec špatně, ale v poli nám chyběl. První branku Rynholec vstřelil v 38 minutě kdy vyražený míč doklepával osamocený hráč do prázdné. Je možné, že branky docílil v ofajdu, nicméně nemá tady cenu brečet, ve čtvrté třídě se to bude stávat, na čarách jsou laici a hlavní rozhodčí nemá šanci vše vidět. Druhou půli jsme začali aktivně a Baník přimáčkli před jejich šestnáckou. Vypracovali jsme si několik vyložených brankových příležitostí, ale bohužel tam nic nespadlo. Kdyby jsme dali branku jistě by nás to nakoplo a partie by ihned nabrala nový rozměr. O osudu utkání rozhodl Martin Wittmayer když v 71 minutě prostřelil bezmocného Sýkoru, se stavem 2:0 už jsme nebyli schopní nic udělat.

Je znát, že jsme ještě nezkušené mužstvo a potřebujeme se sehrát. Partu máme výbornou a věříme, že se bude vše rychle zlepšovat.

 

Sestava: Bareš (19min Sýkora) - Kapek, Kumstát, Tichý, R.Cífka - Slavík (46min Jiras), Vrbeník (66min Mráz), Eisenstain(C), Kmeť (71min J.Cífka) - Sýkora (19min Kočí), Kureš

stadion: TJ Sokol Mšec, 51 diváků

Utkání parádně nafotil Jirka Duchoň, fotogalerie zde

 

Příští týden jedeme do Kounova, neděle 13:30

Nevadí, jedeme dál! Společně za vítězstvím!

Zpět