Nováček soutěže pálí ostrými, tentokrát to odnesly Chrášťany

17.09.2018 22:42

 SK Mšecké Žehrovice Slavoj Chrášťany 

 

 
 
6:2
(2:1)
 

 

 

 

První poločas byl vyrovnaný

Domácí nastoupili do utkání sebevědomě po předchozích výhrách. Hned ve 3. minutě šel sám na Šuteru kanonýr Libecajt a nezaváhal - 1:0. Vstřelená branka dodala hostujícímu týmu více chuti do hry a chopil se tak pomyslné zápasové taktovky. Vyrovnání zařídil Hanzl také po samostatném nájezdu - 1:1. Po vstřeleném gólu na každé straně fotbal plakal. Příchozím divákům, především těm domácím, připravil gólem do šatny radost Elsnic, když usměrnil centr svého spoluhráče do sítě - 2:1.

Chrášťany postupně odpadávaly

Mšecké Žehrovice vstoupily do druhého dějství lépe a odměněny byly deset minut po úvodním hvizdu. Rohový kop uklidil za Šuteru hlavou Prokeš ml. - 3:1. Chrášťany nedokázaly na inkasovaný gól najít odpověď, a tak přišel trest. A rovnou dvojitý, který měl na starosti Libecajt, čím zkompletoval svůj další hattrick - 5:1. Jakoby to domácím nestačilo. V 79. minutě se trefil z přímého kopu Elsnic - 6:1. Za Chrášťany ještě stihl korigovat skóre Králička po odraženém balonu, který poslal k tyči. Zbytek utkání už nic nenabídl, a tak se mohly Mšecké Žehrovice radovat z další výhry.

 
 

Sestavy



Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - P. Králička [-] , D. Stuchl [-] (71. L. Rédl [-] ) , L. Hanzl [-] , Z. Hubáček [-] , V. Erben [-] ,F. Sladkovský [-] (63. D. Kříž [-] ) , M. Nováček [-] , K. Loula [-] , R. Kozák [-] , J. Karas [-]

ŽK: 26. J. Elsnic , 50. J. Hejna .
 Hráči zápasu: F. Libecajt , J. Elsnic - L. Hanzl .
 
Počet diváků: 58. Rozhodčí: HUSÁK Jan [8.0] - POLÍVKA Zdeněk, BAUER Jan.


 

Ohlasy k zápasu

 

SK Mšecké Žehrovice

Jiří Prokeš st., trenér: "Kluky můžu pochválit za druhý poločas. V tom prvním neměla naše hra takovou kvalitu. Celkově jsem s účinkováním v soutěži spokojen. Máme devět bodů, to je nad plán."
 

Slavoj Chrášťany

Kryštof Loula, obránce: "Dnes to byl zápas rozdílných poločasů. V první půli jsme s domácími drželi krok, vytvářeli si šance a myslím, že i nestranným divákům se to muselo líbit. V druhé půli nás domácí potrestali z každé chyby gólem, už jsme se nedostávali tolik ke hře na půli soupeře a nedokázali jsme se dostat do vyložených šancí. Mám pocit, že hrajeme dobrý fotbal, ale na výsledcích to není poznat."

Zpět