Mšecké Žehrovice zažívají úspěšný start v soutěži, nyní to odneslo béčko Jesenic

03.09.2018 14:20

FC Jesenice B SK Mšecké Žehrovice 0:4 (0:3)

14. J. Volf

16. J. Elsnic

30. F. Libecajt

60. F. Libecajt


 

Souboj nováčků ve III. třídě byl k vidění v rámci druhého kola. Po výhře nad Janovem byly Žehrovice namlsané a tři body chtěly potvrdit. Jesenice zase chtěla nějaké získat, neboť v prvním kole vyšla naprázdno. A stejně taky dopadla i nyní, když nezvládla vstřelit v domácím prostředí ani jednu branku.

Zvonila tyč i břevno, pak už to tam padalo

Žehrovice nastoupily do utkání sebevědomě a už v první pětiminutovce mířily jednou těsne nad a jednou do tyče. Úvod tak byl jasně v režii hostů a mladý tým Jesenických neveděl kam dříve skočit. Ve 14. min. se dostal ve skrumáži k míči Volf a nedal Drahoňovskému šanci - 0:1. Už o dvě minuty později se situace opakovala a tentokrát byl nekompromisní Elsnic - 0:2.

 

Domací se poté také začali snažit a několikrát ohrozili branku hostí, ale brankář Veselý byl razantně proti a neváhal předvést pár brilantních zákroků. Ve 30. min. ukázal instinkt zabijáka hostující Libecajt a posunul hosty k pohodlnému náskoku - 3:0. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Hosté kontrolovali zápas

Do druhého poločasu obě mužstva nastupovala s vědomím, že už je o osudu utkání víceměně rozhodnuto. Druhé dějství spestřilo snad jen několik ostřejších zákroků na obou stranách. V 60. min. ještě ukázal fotbalovou parádu opět Libecajt, když si jednou nohou zády k bráně zpracoval míč a druhou vystřelil nekompromisně do šibenice - 0:4. Uzavřel tak konečné skóre, které dalo hostujícímu celku ještě větší odhodlání a chuť do dalších zápasů, Jesenice zůstává stále bez bodu.

Ohlasy k zápasu

SK Mšecké Žehrovice

Libor Slavík, vedoucí týmu: "Potvrdilo se, že výhra nad Janovem nebyla náhoda. Kluci poctivě pracují pro tým a naše hra má hlavu a patu. Bojovnost nás zdobí, a to beru jako příslib do dalších utkání."

SK Mšecké Žehrovice

M. Veselý [10.0] - J. Kočí [8.0] (75. L. Slavík [-] ) , P. Kureš [9.0] (46. V. Lukáč [7.0] ) , F. Libecajt[10.0] , J. Elsnic [10.0] , J. Volf [10.0] , M. Kmeť [8.0] , M. Kmeť [9.0] (85. T. Vonášek [-] ) , J. Prokeš[8.0] , J. Hejna [8.0] , J. Mráz [9.0]

 

ŽK: 76. M. Kohout - 34. P. Kureš , 36. F. Libecajt , 74. M. Kmeť , 82. J. Hejna .

Hráči zápasu: F. Libecajt , J. Elsnic , J. Volf .

 

Vytvořeno ve spolupráci s portálem fotbalunas.cz

Zpět