Mšecké Žehrovice pokračují dále na vítězné vlně

17.09.2018 22:52

SK Oráčov SK Mšecké Žehrovice

 

 
 
 
0:4
(0:1)
42. F. Libecajt (p.)
55. F. Libecajt (p.)
70. P. Kureš 
85. P. Kureš
 

 

 

Neatraktivní hra pro oko divákovo

Začátek utkání byl ve znamení nakopávaných míčů a nepříliš pohledné hry. V této pasáži měli mírně více ze hry domací, kteří zásobovali své útočníky vysokým počtem balonů do pokutového území. Hosté však veškeré závary přežili bez úhony, a tak se zdálo, že první poločas skončí smírně bez branek. Domací obránce ale fauloval útočícího Kureše a mladý rozhodčí neváhal a ukázal na penaltový puntík. K pokutovému kopu se postavil snajpr Libecajt a rozjásal několik fanošků hostujícího týmu - 0:1.

Jak poločas skončil, tak také začal

Do druhého poločasu vstoupili lépe Žehrovičtí a snažili se hrát aktivně. Odměnou jim byl druhý pokutový kop, který zařídil opět agilní Kureš. K puntíku se postavil znovu Libecajt a i přes nutnost kopat penaltu dvakrát nezaváhal a bezpečně proměnil - 0:2. Domácím s přibývajícím časem docházel dech a hosté začali hrát kombinačně a prosazovat se po individuálních akcích. V 70. minutě se prosadil hlavou Kureš po centru Libecajta - 0:3. Pět minut před koncem uděřil opět Kureš po indviduálním průniku přes brankáře - 0:4.

 

To bylo také tím posledním, co zápas nabídl. Mšecké Žehrovice vlétly do soutěže jako uragán a přidaly další vítězství. V každém zápase dokázaly vstřelit minimálně tři branky, což je také velmi slušný počin. Ve III. třídě se zabydleli a uvidíme, kdy tato vítězná šňůra skončí. V příštím zápase přivítá tento celek na domácí půde Pavlíkov.

 


 

Ohlasy k zápasu

 

SK Oráčov

Jakub Svatoň: "Dnešní zápas měl vyrovnaný průběh do konce první poloviny, tam jsme dostali branku z penalty. Ve druhé půli si hosté vypracovali penaltu druhou a po nedorozumění s gólmanem, kdy ještě zasvítilo sluníčko do očí brankáři a balón mu vypadl z ruky, jsme dostali na 0:3. Takže 3 góly jsme si dali "sami". Ke konci zápasu hosté ještě stav zvýšili." Ze by nás nějak vyloženě přehráli to se říct nedá, my udělali chyby, které nás stali body"
 

SK Mšecké Žehrovice

Libor Slavík, vedoucí týmu: "První poločas nebyl moc koukatelný, hra soupeře nám značně nevyhovovala a v prvním dějství měli malinko více ze hry domácí. Důležité ale bylo, že jsme neinkasovali a obrana pracovala velice spolehlivě. Ve druhém poločase se naše hra výrazně zvedla a nechyběla potřebná bojovnost a vůle po vítězství. Příjemným překvapením byla trojice mladých rozhodčích, kteří utkaní odřídili velice kvalitně a zatím je můžu zařadit k nejlepším, co nás kdy pískali."

 

Sestavy

 

SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Herčík [-] , P. Katona [-] , J. Svatoň [-] (71. P. Rubáš [-] ) , T. Eis [-] , P. Sejpka [-] ,M. Richtr [-] , R. Vachtl [-] , P. Kopřiva [-] , J. Čech [-] , J. Mayer [-]

 

 

ŽK: 28. J. Herčík - 22. J. Prokeš .

 

 Hráči zápasu: R. Vachtl - F. Libecajt , P. Kureš , V. Lukáč .
Zpět