Kroučová v Žehrovicích kousala, nakonec odjela alespoň s bodem

26.10.2018 15:57

SK Mšecké Žehrovice : Sokol Kroučová

 

 
 
J. Volf 31.
J. Volf 33.
3:2p.
(2:2)
25. J. Husák 
37. L. Vajnar
 

 

 

 

 

 

 

Vyrovnaná půle

Domácí do utkání vstupili dobře a hned v prvních minutách si vypracovali několik jasných brankových příležitostí, ale srážela je nepřesná koncovka. Příležitostí na vstřelení první branky bylo hned několik, ale domácí si až trestuhodně nedokázali poradit lépe. To hostům se povedla hned první kloudnější akce a za přispění špatně postavené domácí obrany šli ve 25. minutě Husákem do vedení - 0:1.

 

Žehrovice se s tím nechtěly smířit, a tak přidaly na agresivitě. Krátce po půl hodině hry se dostal k odraženému míči za hranicí šestnácky Volf a krásně trefil padáčkem roh Tomešovi svatyně - 1:1. To ovšem agilnímu Volfovi nestačilo a hned za dvě minuty překlopil vedení na domácí stranu, vymíchal brankáře Tomeše i obranu hostí a rázem se vedení přesunulo na druhou stranu - 2:1. Houpačka ale dále pokračovala a Vajnar i s pomocí zafoukání větru nachytal domacího brankáře v nedbalkách - 2:2.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhém poločase se hra vytratila a úřadovala spíše nepřesnost a boj o střed hřiště. Několik šancí měli domácí i hosté, ale nikdo si nedokázal poradit tak, aby dokázal rozhodnout o osudu utkání. Zápas tak dokráčel do pokutových kopů.

Klíčový hráč Kroučové nebyl úspěšný

Hned v prvním pokutovém kopu selhal hostující Husák, a tak nabídl domácím naději na druhý bod. Jelikož už byli všichni další exekutoří úspěšní, o bodu navíc rozhodla právě první série.

 

 

Ohlasy k zápasu

 

SK Mšecké Žehrovice

Libor Slavík, vedoucí týmu: "Bohužel nás sráží naše nízká produktivita, do jasných brankových příležitostí se dostaneme, ale dost se na vstřelení branky nadřeme. Naopak se nám skoro vždy podaří inkasovat lacinou branku a složitě otáčet vývoj utkání, i když už bychom mohli dávno vést o dvě-tři branky. Na druhou stranu nechci být zbytečně negativní, body sbíráme pravidelně a jako nováček soutěže hrajeme určitě důstojnou roli. Příští týden jedeme do Řevničova a to bude nesmírně těžké utkaní."
 

Sokol Kroučová

Jan Husák, útočník: "Po celé utkání byli domácí fotbalovější. My jsme byli nebezpeční pouze z brejků. Remíza byla nakonec asi spravedlivá. V penaltovém rozstřelu jsem vyhořel akorát já, a tak domácí berou bod navíc."

Zpět