Hattrick Bohatého poslal Žehrovice do kolen

26.10.2018 16:00

Sparta Řevničov 6

SK Mšecké Žehrovice 1

 

 

Nepříliš jistý výkon Řevničova

Vstup domácích do zápasu nebyl ideální. Žehrovice držely míč na svých kopačkách, ale nic vážnějšího si nevytvořily. Postupem času i Řevničov vystrkoval růžky, střela Beneše nadělala Veselému velké problémy. Na druhé straně podržel jistým zákrokem Peterka. U míče za obranu byl ale atakován, a tak následovalo delší ošetřování. První branky se dočkali příchozí diváci v 17. minutě, kdy dostal míč za obranu P. Bohatý a s přehledem překonal brankáře - 1:0.

 

Žehrovice těžily především ze zbytečných ztrát Sparty, ale následné protiútoky nedokázaly využít. Jelikož hosté se svých šancí nezhostili, slovo si vzal Kapr. Dostal míč a dostal příliš prostoru k postupu na branku. Souboj s ním svedl Mráz, ale domácí útočník byl úspěšnější a vsítil druhou branku - 2:0. Do kabiny mohlo přijít snížení. Domácí ztratili míč po vlastním přímém kopu a následoval brejk. Ten ale opět nebyl využit. Peterka zmenšil úhel vyběhnutím, střelu vyrazil a když na dorážku nestačil on, pomohla obrana.

Do první půle nebyl vstup Řevničova ideální, to ale napravil v té následující. Hned v první minutě druhého dějství prošel P. Bohatý přes dva hráče do vápna a k levé tyči vyslal přesnou přízemní střelu - 3:0. Od tohoto okamžiku získali domácí klid na kopačky a bylo to znát. V 55. minutě navýšil vedení Kolek a vzal tak definitivní naděje soupeři na bodový zisk - 4:0. Změna v rozestavení mšeckého celku nepřinesla kýžené zlepšení a přišel další hřebíček do rakve. Běžela 60. minuta a P. Bohatý z velkého úhlu napřáhl pod břevno - 5:0.

 

Domácí uspokojeni pětigólovým vedením podřadili a bylo to vidět. Centrovaný míč trknul Volf do míst, kde stál T. Bohatý, od nějž se míč odrazil za Peterku - 5:1. Byť se Mšecké Žehrovice nadechly k závěrečnému tlaku korunovanému brankou, poslední slovo měli domácí. Dvě minuty před koncem se připomněl autor hattricku z minulého kola Husák a z přímého kopu přízemní střelou stanovil konečné skóre - 6:1.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem

 


 

Ohlasy k zápasu

 

Sparta Řevničov

Jan Fujera, záložník: "Dnešní zápas nás nezastihl vůbec v dobrém rozpoložení a soupeř nás přehrával. Postupem času jsme přebrali otěže zápasu my a zápas rozhodovali individuální kvality hráčů, kde jsme měli navrch my. Výsledek je pro soupeře trochu krutý."
 

SK Mšecké Žehrovice

Libor Slavík, vedoucí týmu: "První poločas byl z naší strany lepší a ještě snesl nějaké měřítko. Dařilo se nám nabourávat domací rozehrávku, v tom druhém už se prolomila obranná hráz a mohlo být ještě hůře. Domácí byli lepší a zaslouženě zvítězili s kádrem, který mají momenálně k dispozici, nepochybuji o jejich vítězství v soutěži."

Zpět