5.kolo - Kureš vystřelil tři body proti Sokolu Ruda

05.10.2015 11:28

3.10 Mšec - páté kolo IV třídy

SK Mšecké Žehrovice - Sokol Ruda 1:0

branky: Petr Kureš

žluté karty: Tichý Martin, Ducár Lukáš

V krásném sobotním dopoledni jsme přivítali na našem stadionu mužstvo Sokolu Ruda, jelikož je to k naší vísce geograficky nejbližší cíl bereme toto utkání jako malé derby. V prvním poločase jsme si vytvořili několik velice slibných brankových příležitostí, bohužel však zatím máme problém s jejich proměňováním. Nutno podotknout, že i rudští měli několik zajímavých možností na vstřelení branky. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. V druhém poločasu už byla iniciativa spíše na naší straně, po pěkné akci Sýkory se v 60.minutě prosadil Petr Kureš. Hosté už naší branku neohrozili a mohli jsme tak začít slavit naše hubené, ale zasloužené vítězství. Jiřík Husák tak zaznamenl svojí první nulu v dresu s keltskou hlavou na prsou, tenhle špás ho stál bratru 20 Kč.

Jelikož nejen fotbalem člověk je živ, po zápase jsme poseděli, zakousli kuřátko a prohnali hrdlem nějaké to hřejivé občerstvení. Myslím, že v této disciplíně máme ambice bejt nejlepší v republice.(aspoň v něčem) Nepublikovatelný video materiál bude použit jako zpestření dokopné(pro obnažené genitálie, náznaky ponožovaní a jiných sociálních nešvarů)

Sestava:

Husák Jiří - Tichý Martin, Kapek Roman(46`Mráz Jan), Roman Cífka, Rosenbaum Roman(46`Kolek Jan), Ducár Lukáš, Kmeť Michal(46`Kureš Petr), Vrbeník Jiří(67`Slavík Libor), Kumstát Filip, Kočí Jan(83`Cífka Jiří), Sýkora Jiří

 

Tabulka a výsledky ostatních zápasů

V neděli 11.10 se představíme na  horké půdě mužstva SK Oráčov výkop 14:00, všichni srdečně zváni. SZV!

Zpět