4.kolo - V Panoším Újezdě to nebyla žádná krasojízda, vydřená výhra přišla na penalty

29.09.2015 09:19

27.9.2015 Pánoší Újezd - čtvrté kolo IV třídy

Sokol Panoší Újezd - SK Mšecké Žehrovice 1:1 4:5pk

branky: Lukáš Ducár

žluté karty: Jan Kolek, Jiří Sýkora

 

V Panoším Újezdě přišlo tvrdé vystřízlivění, naší hře chyběla jiskra a přesnost. V 16 minutě se trefil soupeř z přímého kopu a od té chvíle následovalo celozápasové dohánění jednobrankového manka. Bylo na nás vidět, že jsme s tímto průběhen nepočítali a byli z něj dost rozladění. Musíme si přiznat, že naše hra ještě není dobrá a na každou branku se dost nadřeme. Šance přicházeli, ale proměnit se je nedařilo. Až v 89. minutě po faulu na Honzu Kočího mělo naše mužstvo příležitost z přímého kopu za hranicí velkého vápna, k míči se postavil Lukáš Ducár a šikovnou střelou pod víko nedal brankaři šanci 1:1. V penaltové loterii jsme pak byli přesnějším týmem a získali druhý bod navíc. 

 

Pořád je to náš teprve třetí soutěžní zápas( s Hořesedly se nehrálo) a tak si z toho hlavu nelámeme. Body můžeme i ztrácet, ale musíme se o ně porvat do posledního dechu!

 

Smutným hrdinou utkaní se stal Jirka Hochmal který si zlomil prst, ale přesto s ním odchytal penaltový roztřel a získal tak pro naše mužstvo bod navíc! Klobouček, Jirko :-)

 

Sestava:

Hochmal - Tichý, Mráz(46`Kapek), Husák(64`J.Cífka), R.Cífka(46`Kumstát) - Vrbeník(78`Jiras), Kolek, Sýkora, Ducár - Kureš, Kočí

 

Tabulka a výsledky ostatních zápasů

 

 

Příští sobotu 3.10 od 10:00 přivítáme na našem domácím hřišti ve Mšeci mužstvo Sokola Ruda.

 

SZV

Zpět